Haakpatroon bijtring met kralen (gratis)

Gepubliceerd op 6 mei 2021 om 10:21

De allereerste bijtring die ik heb gemaakt is deze bijtring met kralen. En wat was ik trots! Dat is ook niet zo gek, want hoe leuk is hij wel niet geworden :) 

 

Voordat Devi was geboren kreeg ik van mijn moeder een vergelijkbare bijtring. Ze had hem zelf gemaakt, maar was niet erg tevreden. Het was de eerste keer dat ze een haaknaald had opgepakt en dat was ook wel een beetje te zien. Maar dat maakte me niks uit, want zelf gemaakte cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen. Ik vond het zo bijzonder dat ze speciaal voor mijn kindje een bijtring had gemaakt, dus ik dacht 'dat ga ik ook doen'! Ik had wat houten kralen gekocht en een leuke rammelkraal om het nog iets specialer te maken. Vervolgens ben ik wat gaan proberen met het haken om de kralen (bedankt Wolplein) en het in elkaar zetten van de bijtring. En daar is deze uitgekomen. Ik had hier zoveel plezier van, dat ik vind dat meer mensen dit moeten gaan maken. Daarom geef ik jullie dit patroon cadeau!

Lijkt het je ook leuk om hem te gaan maken? Hier kun je het digitale bestand downloaden! Wil je liever gelijk alle materialen erbij? Klik dan hier voor het haakpakket. 

 

Veel plezier met het haken en deel vooral een foto van de gemaakte bijtring! Ik vind het super leuk om jouw resultaat te zien!

 

Kleine disclaimer: dit haakpatroon is niet bedoeld voor de verkoop. Het patroon mag alleen gebruikt worden voor eigen doeleinden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.