Januari box September18

Gepubliceerd op 23 december 2023 om 13:55

Afgelopen maand mocht ik de januari box van September18 uittesten! En wat een leuke box was het zeg! Met deze DIY-box kun je drie kaarsenhouders maken, en als extra kun je jouw eigen kaarsen versieren. Hieronder een voorproefje ;)

 

Ik heb al een aantal boxen mogen maken van September18. Zo heb ik van lontwol een krukje gebreid en een wandhanger gemacrameed. September18 verzorgt elke maand een box met daarin alle benodigdheden om een leuk project in elkaar te zetten. Het kan van alles zijn, zolang het maar lekker creatief is! Ik vind het in ieder geval heerlijk om te doen. 

Januari box

Het was dus tijd om kaarsenhouders te maken! In de box zat gips, wat precies genoeg was om drie houders te maken van verschillende hoogtes. Op zich was het maken zelf helemaal niet ingewikkeld; afmeten, water erbij, houder vullen en wachten maar. En gelukkig duurde het wachten ook niet lang, want na een uur was het gips al hard. En toen kwam het leukste stukje, de houder uit het malletje halen, zooooo satisfying ;)

 

Ik vond alleen wel dat ze nog iets extra's konden gebruiken, dus ik heb er één zwart geverfd, één met zwarte stippen en één wit gelaten. Ik heb hiervoor gewoon acryl verf gebruikt en dat pakte heel goed. De zwarte vind ik het leukst, dus misschien dat ze binnenkort wel allemaal zwart zijn!

 

Daarnaast zitten er in deze box ook stickers waarmee je kaarsen kun versieren. Je laat de stickers een paar seconden weken in warm water en vervolgens kun je ze op de kaarsen plakken. Daarna moeten de stickers wel een poos drogen, anders blijven ze niet plakken. 

Met het setje stickers wat ik kreeg kon ik aardig wat kaarsen versieren en had ik zelfs nog stickers over. 

 

Enthousiast geworden en wil je deze box ook maken? Voor 29 euro per maand krijg je elke maand een nieuwe box én krijg je een toffe welkomstbox naar keuze! Ook krijg je een DIY e-book met daarin 60 patronen. Het abonnement is maandelijks te pauzeren en op te zeggen. Meld je je aan voor 1 januari, dan krijg je deze januari box opgestuurd en kun je aan de slag met de houders en de kaarsen. Alle boxen worden geleverd met uitgeschreven patronen en instructiefilmpjes. 

Heel veel plezier met het maken van deze of andere boxen van September18!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.